PRAKTISK INFORMATION

 

BOENDE

Alla våra boendealternativ har delad dusch och toalett. Medtag lakan, påslakan & örngott. Medtag även egen handduk. Lakanset med handduk kan också hyras till en kostnad av 150kr per set och kurs.

Under kurssäsongen och på festivaler under vinter och vår erbjuder Ängsbacka enkelt boende i hemtrevlig stil.

 

BOENDE UNDER SOMMARFESTIVALERNA

Under sommarfestivalerna ingår det campingplats i din biljett. Ta med eget tält. Det finns även möjlighet att uppgradera ditt boende. Då kan du boka en säng i sovsal, 4-6 bäddsrum eller dubbelrum. Ofta finns det även privata hyresvärdar som hyr ut logi under sommaren. Kontakta bokningen för mer information (kontaktuppgifter finns längre ner på sidan).

Under fliken Pris & bokning för respektive kurs/festival finner du mer information.

MATEN

Frukost, lunch och middag serveras. På Ängsbacka serveras vegetarisk kost som i möjligaste mån är ekologisk, närproducerad och lagad med kärlek. I samband med din bokning kan du beställa vegankost, mat för laktosintolerans, glutenfri kost samt nötallergi. Av praktiska skäl kan vi inte tillmötesgå andra födoämnesallergier eller dieter.

 

SPRÅK

Ängsbacka är ett internationellt kurs- och festivalcenter med workshopledare från hela världen. Var därför uppmärksam på att huvudspråket på kurserna ofta är engelska.

 

PENGAR

På Ängsbacka kan du betala med kontanter, kort eller Swish. Endast valuta accepterad: SEK. För uttag av kontanter finns en automat vid Konsumbutiken i Molkoms samhälle ca 1,5 km från Ängsbacka.

 

ALKOHOL OCH DROGFRITT

Vänligen observera att Ängsbacka är alkohol. och drogfritt. Vi serverar inte alkohol, och det är inte heller tillåtet att att dricka alkohol eller att vara berusad eller drogpåverkad på Ängsbacka.

ÄNGSBACKA CAFÉ

En trevlig och mysig mötesplats som alltid är öppen på lördagseftermiddagar. Under sommarfestivalerna är det öppet oftare. Njut av en kaffe eller örtte tillsammans med nya möten och intressanta samtal. På menyn ingår ekologiska tilltugg, hemlagade kakor och hälsosamma drycker.

 

KARMA STORE

I Karma Store hittar du organiska yogakläder, vackra smycken, böcker, skönhetsprodukter och mer.

 

BASTUN

Vi har en stor vedeldad bastu där du har möjlighet att koppla av. Ta med en handduk för att sitta på.

 

BRA ATT TA MED

• Grövre skor för promenader på stigarna kring Ängsbacka.

• Under sommarfestivalerna kan det vara en bra ide att ta med sig öronproppar.

• Vattenflaska

 

HITTA HIT

Du är lätt att ta sig till Ängsbacka med tåg och buss, eller med bil. Läs mer om hur du hittar hit.

 

SAMÅKNING

För att erbjuda och finna samåkning, gå med i facebook-gruppen Carpooling to & from Ängsbacka.

 

KONTAKTA BOKNINGEN

☏ 0553-10035
Telefontid är vardagar 10.00-13.00

E-post:  booking@angsbacka.se