Laddar Evenemang

Datum för nästa års festival är: 27 juni – 1 juli 2018

Festival beräknas bli bokningsbar i November/December

 

Sexsibilityfestivalen

 


 Närhet och njutning – för en bättre värld

Vi besitter alla förmågan att kunna uppleva trygghet, kärlek, inre frid, närvarande, njutning och extas. Vi behöver bara öva oss och ibland få lite stöd och inspiration på vägen.

Vi tror att livet på vår jord skulle bli bättre om fler människor fick uppleva underbara stunder tillsammans. Att se varandra, dela närhet och sexualitet, skratt, lek och njutning är inte bara härligt i sig, utan kan också ge oss en fördjupad upplevelse av livet, hela själsliga sår och motivera oss till förändring.

Vi vill skapa en bättre tillvaro tillsammans med andra och ha kul och njuta medan vi gör det. Vi tror att det är den bästa grunden för en hållbar utveckling och skönare värld.

Därför är vi glada att kunna bjuda in Dig till Sexsibilityfestivalen!

 

 

 

Den intima festivalen

För nionde året i rad bjuder vi in till en intim festival där närhet, sexualitet, kropp och själ står i fokus. Det bjuds på workshops kring Sexsibility, Tantra, Taoism, Shamanism, lekfullhet, själsligt helande bland mycket annat. Workshops hålls av högt uppskattade lärare som har varit med tidigare, nya internationella lärare och Sexsibilitycoacher.

Det är en underbar arena för dig som vill delta på inspirerande workshops, dansa, träffa nya vänner, utforska, dela med sig i smågrupper, dejta, leka, hångla, äta gott och hälsosamt samt förstås i allmänhet njuta av sommaren, livet och varandra.

Ingen Sexsibilityfestival är den andra lik – och ändå finns det en särskild stämning som kännetecknar just en Sexsibilityfestival. Vi skulle själva beskriva det som en skön och jordnära blandning av nyfikenhet, öppenhet, gemenskap och lust.

Leka!

Temat för festivalen 2017 är lekfullhet och vi vill bjuda in dig till att ha kul i leken, möta andra i lekfullhet och utforska lek på många sätt. Lek är alldeles för viktigt för att inte ta på allvar sade någon guru och vi håller med. Kanske vi aldrig annars är i ett så oskuldsfullt flöde av liv och glädje som när vi hänger oss åt leken, eller kanske ordet lek faktiskt bäst beskrivs som att vara i ett ohämmat och direkt följande av sin egen lust. Och kanske vi slutade leka när det riskerade att bli sexuellt någon gång i de tidiga tonåren – för det gick ju inte för sig. Men allt det här kan vi ju faktiskt bara strunta i, låt oss bara ha kul nu!

Älska varandra som vi Är

För oss är den största kärleken att kunna vara oss själva och älska att en annan människa är precis som hon/han är. Vår intention är att skapa en festival med mycket trygghet och gemenskap. Det finns också möjlighet att bli medveten om, omfamna och transformera det som hindrar dig från att på riktigt vara med en annan människa.

Balans

Liksom förra året ser vi till att det blir en jämn balans mellan kvinnor och män på festivalen.

Inte ”bara ha sex”

Även om sexualitet är en viktig och naturlig del av festivalen, så ligger fokuset på att mötas i hjärtat. Det är vanligt att sexuella möten sker på festivalen, men det sker oftast efter att ett känslomässigt möte har skett under till exempel en workshop.

Om du kommer till festivalen för att främst ”bara ha sex” och inte är så intresserad av förändring eller djupare intima möten, är det mycket stor risk att du blir både besviken och frustrerad.

Det finns andra och bättre forum för denna längtan. Men om du söker få kontakt med dina känslor, bli mer närvarande och få ett djupare möte med dig själva och andra – med hjälp av sexualiteten – är chanserna stora att du får en fantastisk festival.

Trygghet och gränser

Det är viktigt att du kan känna dig trygg på festivalen. Förutom alla workshopledare finns det sharinggrupper och ett emotionellt support-team som stöd. Som deltagare behöver du godkänna en överenskommelse om att inte använda alkohol eller andra droger under festivalen.

Vilka som deltar i festivalen är konfidentiellt, liksom allt som händer andra än dig själv. Stämningen mellan deltagarna brukar vara mycket stödjande, vänlig, respektfull och inkluderande.

Ett mindre steg

För dig som känner att festivalen verkar lite för utmanande är kursen ”Tantra – Njutning och healing” ett annat möjligt första steg. Kursen innehåller inte samma stora utbud av övningar och har mycket färre deltagare, men skapar ett tryggare och mer hållet rum, vilket kan vara en bra start.

head to head

 

Café, lekrum, natur och plats för stillhet

Mitt på festivalområdet, i festivalens hjärta, finns det ett café med läckra sötsaker, raw food-bakverk och mysiga soffor för dig att sitta och njuta av en kopp te eller diskutera den senaste workshopen med en nyfunnen vän. Centralt beläget finns även ett dekorerat lekrum för lek, massage och intima möten. Lite mer i utkanten av festivalområdet finns en vacker plats för stillhet och meditation. De här utrymmena är öppna både under och mellan workshops, för att ge möjligheter att göra det du har lust till och behöver i stunden. Festivalen erbjuder även möjlighet till rekreation och avkoppling i den närbelägna skogen och i Ängsbackas härliga trädgård med stora gräsytor, samt i den rustika vedeldade bastun.

Under festivalen gäller delvis lite mer fria riktlinjer kring nakenhet och sexualitet jämfört med Ängsbackas ordinarie riktlinjer och guidelines.

Utforskande, utmaningar och integrationlunch garden

Festivalen erbjuder många olika slag av workshops: utforskande av intimitet genom inkännande beröring, andningsövningar, healing, samtal, sexuella ceremonier och tantriska parövningar. Du kommer att få möjlighet att öva på att kommunicera, följa dina impulser, våga ta initiativ, sätta gränser, hitta din kraft, bli hållen, släppa taget och ett antal varianter av guidad och fri lek. För dig som vill finns det möjlighet att utforska nära möten med alla sinnen, inklusive rep/bondage och andra intensiva sensationer.

Det kommer även att finnas dans, yoga, musik och meditationer på programmet som ett sätt att vända sig inåt och integrera sina upplevelser. Dessa programpunkter ligger framför allt på morgnar och kvällar.

Workshopledare och workshops

Det kommer att finnas ett smörgåsbord av ca 50 olika workshops att välja mellan. Vissa workshops är mjukare för dig som vill utforska din relation till din kropp och din egen sexualitet och som vill gå försiktigt fram. Andra workshops är mer utmanande, utåtriktade och interagerande. Flera workshops pågår parallellt och på så sätt kan du välja den workshop som passar för just dig.

Vi arbetar på att inbjuda workshopledare till 2017 och dessa kommer att presenteras löpande under våren. Om du vill se ett exempel på hur en festival kan se ut, kan du ta en titt på förra årets program: Sexsibilityfestivalens program 2016


Dagligt program (preliminärt)

 • 7.00: Morgonövning (yoga, qi gong, aktiv meditation)
 • 8.00: Frukost
 • 9.30: Morgonsamling
 • 10.45: Workshop
 • 13.00: Lunch
 • 14.45: Sharing
 • 16.00: Workshop
 • 18.30: Middag
 • 20.00: Workshop, dans, mys eller umgänge i caféet.

Mer information om alla workshops, workshopledare samt program kommer att presenteras och uppdateras här på sidan löpande fram till festivalens början. Information om workshopledarna och deras bakgrund kommer även att finnas tillgänglig på informationstavlan på festivalområdet. Alla workshops kommer då även att vara kodade så att du vet hur utmanande de kan vara och välja rätt utifrån hur du känner just då.

hand in hand flowersEn festival för dig som…

Sexsibilityfestivalen är en festival för dig som vill kunna njuta mer av din kropp, av dina relationer, av sex och av ditt liv i övrigt. Till Sexsibilityfestivalen kommer både människor som har varit på många festivaler och kurser tidigare och också många som aldrig har gjort något liknande innan.

Vi välkomnar dig oberoende av sexuell läggning, sexuella preferenser, sexuell erfarenhet, om du kommer själv eller med en eller flera partners. Alltså oavsett om du ser dig som homo, hetero, bi, queer, flicka, man, tant, transa, oskuld, singel, poly, pryd, nudist, fetischist, tantrika, svensson eller något annat.

Alla över 18 år är välkomna. Det brukar bli en härlig blandad grupp med öppna livsbejakande människor, i olika åldrar och bakgrunder i en varm gemenskap.

 

Festivalprogrammet 2017

 

 

För frågor kring festivalen – kontakta: sexsibility (at) angsbacka.se
För frågor kring mat, boende och bokning – kontakta:  booking@angsbacka.se (0553-10035)


Säg JA till dig själv!

Säg JA till livet!

Varmt välkommen!

Festivalkoordinatorer

Lorenzo Stiernquist Peter Stridsberg

Lorenzo Stiernquist

Peter Stridsberg

Workshopledare & Musiker 2017

 ♥ VÄNLIGEN NOTERA: Denna information är från festivalen 2017. Workshopledare och musiker för 2018 kommer att börja presenteras från december och framåt.

Vi är glada att presentera de workshopledare och musiker som kommer och delar sina gåvor under festivalen. Listan kommer att uppdateras och fyllas på allt eftersom och det kan också bli ändringar i programmet, så gå gärna in och titta efter uppdateringar emellanåt. Klicka på pilen under namnen för att se mer info!


★ Johan Ekenberg – Sex – a Highway to God
★ Pia Struck – Solo Sex & Orgasm Ceremony
★ Matt Schwent – Tantra Not Trauma
★ Jennie Rehbinder – Love your Pussy!
★ Calle Rehbinder
★ Andy Buru – Kinbaku: Japanese Rope Art
★ Elin Gustafsson – Live and Let Live
★ Blake Steele – Pink Tantra
★ Lorenzo Stiernquist – Whole Body Massage
★ Peter Stridsberg – Rebirthing Breathwork, Authentic Madness
★ Paula and Henrik – Tantra for Couples
★ Majbrit Villadsen
★ Robyn Dalzen
★ Denice Enerhag
★ Ingrid Frideborgsdotter
★ Lamhita Marita Jacobson
★ Tobias Berlin
★ Birgitta Liljeblom
★ Lars Hedlin
★ Lisa Björling
★ Lisa Josefsson
★ Sarasai Susanne Johansson
★ Sanna Björkebaum

Workshopledare

Godkänd
Anna Maria Magdalena

Exploration of Emboided Flow

If it is in the way, it is the way- sweet talk the shit out if it.

Levnadsbeskrivning:

Anna has pursued a career as a life science researher, but has in parallel during 20 years practiced mediation techniques, tantra, various therapeutic methods, dancing, mysticism , led women’s circles and assisted world leading teachers in their workshops. The common theme of these paths is exploration. Exploration as a dialouge with life, that wich is and where we end and something else takes over. Life becomes a process of deepening and exploring the embodyment of different states of being.

Due to her varied background, Anna’s work is a heartcentered space resting on scientific, yogic and tantric buildingblocks. The purpose is to invite participants to a journey into a deep sense of receptivity and vunerablitiy; a place where we can crack open to other ways of being.

Quote from participant, spring 2017: ”Som att färdas på en motorväg utan genvägar rakt in i hjärtat[...]För mig har intimitet och sårbarhet alltid varit förenat med en viss rädsla och utsatthet men för första gången upplevde jag detta och blev STARK istället för svag.”

Godkänd
Blake Steele

Pink Tantra: Spiritual Illumination Through Sex

It is so good to take a bath in the bliss of God, for God is open, spacious, bliss.

Levnadsbeskrivning:

Blake is a poet, author of 14 books, international teacher and workshop leader with 50 years of experience. He was illuminated at the age of 20 and has experientially journeyed through many spiritualities of both East and West. His Pink Tantra Course is the fusion of all the best he has learned, practiced and written about over all these years.

WEBPAGE 1
please start with www ( skip the http:// ) :
http://www.pinktantra.com
Godkänd
David Björling

Erotic smorgasbord, Playful fighting

Love yourself, no matter what!

Levnadsbeskrivning:

David started out as quite the outsider, feeling that his sexuality was something filthy. Reaching a place where he can bloom in beauty, and inspire others, has been quite a journey. In 2005 Ängsbacka was the first place he could feel like a beautiful part of a gathering, that his mere existence was something to be celebrated.

Ängsbacka thus holds a very special place in his heart. The person he has transformed, and healed the most, is his beloved wife Lisa, who he met on Ängsbacka in 2007. They are here together holding life affirming, playful workshops. They want to help those who long to love themselves no matter what.

As workshop leaders they integrate the vivacious and the calm, the goofy and the deep. They believe in a balance between digging deep and just affirming life, here and now. A core ambition is to create a safe space, where participants dare to just let go. A space with no demands whatsoever.

WEBPAGE 1
please start with www ( skip the http:// ) :
www.lustkraft.se
Godkänd
Denice Enerhag

Bi Space workshop & festival assisting cat

Share yourself! You are a gift. <3

Levnadsbeskrivning:

Denice is a Sexsibilitycoach and massage therapist with love for playfulness, deepening vulnerability and honest human connection.

Working with the body and the present moment as tools to help herself and others become more comfortable and accepting, is her great gift and passion.

She loves to create safe allowing spaces for people to meet, share and explore themselves together with others. She believes in the holistic tantric path that curiously explore and embrace everything - all experiences and parts of yourself; your desire, longing, shame, confusion, and your inner Yes and No. From that radical acceptance, true love and freedom is reborn.

Denice have been part in arranging the first Sexsibility festivals at Ängsbacka, and will this year support the festival on site in more lightly cat-like ways.

In addition to workshops, Denice gives coaching about sexuality, intimacy and the Wheel of consent, as well as mindfulness and massage in her own venue in Stockholm.

WEBPAGE 1
please start with www ( skip the http:// ) :
www.denicemassage.se
Godkänd
Elin Gabriella Gustafssson

LALL PLAYGROUND - LIVE AND LET LIVE

Myself, centered right here, naked and free - that's the way to be.

Levnadsbeskrivning:

Elin Gabriella has her background as a theatre pedagogue, is the founder of LALL Play Gym in Stockholm and is an event organizer and party planner for Wordless Playful Parties.

She trusts the fact that you yourself possess all the wisdom you need. That You yourself actually already know what to do. When, How, With Whom, For How Long, and In What Pace.

Right now she prefers to just play and interact in places where there are no Workshopleaders, Teachers or Gurus. Where we learn simply because learning is the unavoidable result of doing and growing is the inevitable bi-product of living.

At this festival she is joyfully collaborating with DJ Daniel Mueller Gonzalez, and together with YOU all they will experiment with music, body, mind and soul in a free LALL-space where anything can happen and nothing needs to be done.

Godkänd
Lasse Hedlin

Rear Entry Pleasure and Fantasy Play workshops

- The real question is not whether life exists after death.

- The real question is whether you are alive before death!
Osho

Levnadsbeskrivning:

Lasse Hedlin has since 2004 found a great interest in personal development and growth.

Lasses journey started 2004 participating in a Qoudouschka course which awakened a big curiosity which has evolved via various other Courses in the field of sexuality focusing on presence, closeness and pleasure. Lasse participated on the very first Sexsibilitycoach education 2008-9 and then also again 2013-14 and is a certified Sexsibility Coach and since 2015 also certified Sexsibility Whole Body masseur.

Lasse runs the LevMera company , with the focus to offer Sexsibility Coaching, Sexsibility Whole Body Massage and &quot;Hug Service&quot;.

Lasse is a person with a lot of warmth combined with beeing calm, but with a lof of playfulness and mischievousness.

WEBPAGE 1
please start with www ( skip the http:// ) :
www.levmera.nu
Godkänd
Lisa Björling

Sexsiblity coaching. Massage. Tantric and playful workshops and courses.

Let’s meet in total vulnerability. Bodies, hearts and souls.

Levnadsbeskrivning:

Lisa is a sexsibility coach, who has evolved from the asexual youth who couldn’t even masturbate into a goddess experiencing more kinds of orgasms than she even knew existed. Now she is teaching others. Sexuality is a precious gift, a way into deepest pleasure and an affirmation to life. She has led playful and life affirming workshops since 2004, and is here holding workshops together with her beloved husband David.

They want to reach those who long for the capacity for more pleasure. Those who hunt a way to look at sexuality without shame, and with more curiosity. Those who long to love themselves no matter what.

As workshop leaders they integrate the vivacious and the calm, the goofy and the deep. They believe in a balance between digging deep and just affirming life, here and now. A core ambition is to create a safe space, where participants dare to just let go. A space with no demands whatsoever.

Apart from courses and workshops, Lisa also offers massages and coaching.

WEBPAGE 1
please start with www ( skip the http:// ) :
www.lustkraft.se
Godkänd
Lisa Josefsson

Body sensations, dancing, deep meetings

Laugh out loud when loving your body!

Levnadsbeskrivning:

The feeling of being alive. The mysterious sensation of flow. This is what moves through Lisa’s body when she dances. When she came into contact with tantra her realisation was “Oh, that degree of freedom in my body I feel when I dance, is the same tantric people feel when they have sex??” This was the beginning of Lisa’s journey connecting dance and sexuality. Now she shares her knowledge with others through her sessions and workshops.

Lisa has worked for over 10 years with different dance forms such as traditional African dances, Blues and Swing. These dances are shortcuts to feeling radically free; the movement is an expression true to one’s soul. Being playful and finding one’s own expression is the focus of Lisa’s classes, she will guide you to love your body and to connect with others.

Lisa is grateful to her dance company Hodi Maputo Afro Swing in Mozambique who is always present through her when she dances.

WEBPAGE 1
please start with www ( skip the http:// ) :
www.lisa.josefsson.com
Godkänd
Lorenzo Stiernquist

Tantra, massage and Sexsibility coaching

"Welcome to be who you are and become the one you want to be."

Levnadsbeskrivning:

Lorenzo Stiernquist is a tantra teacher, Sexsibility coach and the founder of the Sexsibility coach training and the Sexsibility festival. In his work he focuses on sex, intimacy, spirituality, pleasure and sexual healing.He holds trainings, workshops and gives private sessions in Stockholm.

He support people to feel more alive and to experience pleasure, sex and intimacy at a deeper level. But also how to transform shame, guilt and blockages that may hinder the experience of pleasure.

Perhaps his most important message is to embrace and be present with what is here and now. The purpose is simply to experience more love.
He has made a long journey around all that he teaches about and is happy to share his own experiences about what he has gone through and going through in his life right now.

WEBPAGE 1
please start with www ( skip the http:// ) :
www.starspray.com
Godkänd
Majbrit Villadsen

Tantra, massage, coaching & facilitator of The Making Love Retreat.

Where there is love there is life

Levnadsbeskrivning:

Majbrit Villadsen is a life-long explorer of intimacy, communication, soulful touch, sensuality and deepening inner connection and sensitivity through awareness. She offers tantric massage and sensitivity training, all to help bring you into a relaxed awareness where you get to experience the present moment fully alive in your senses, connected and with much more pleasure. This leads to living a life feeling more nourished, joyful and fulfilled.

Starting October 2017, she and her partner Vishwas Chavan will be facilitating The Making Love Retreat as created by Diana and Michael Richardson.

WEBPAGE 1
please start with www ( skip the http:// ) :
https://www.soulbliss.dk, https://www.makingloveretreat.dk
Godkänd
Master Berlin

Sensual Power: Darkside & Forbidden Love, Private Sessions in the art of Surrender &

Levnadsbeskrivning:

Sensual, clever and rare — that&#039;s Master Berlin. He gives advanced training in the art of pleasure — by helping people to get in touch with their deepest darkest desires and letting them out into a safe sensual space. Nothing is too kinky or queer, too horny and wet, or too simple and sensitive to be shared in a room owned by Master Berlin.

He is a queer feminist dominant, and with the innermost care and passion, he loves to slap his bitches of all genders. He devotes three hours every day to meditation, yogic exercises and hot sex. The lucky ones get to lay their body, mind and soul into his loving hands.

Godkänd
Paula Nygren

Tantra

Levnadsbeskrivning:

Paula is a passionate sexsibilitycoach, masseur and tantrateacher. She loves to inspire people to invite more lust and love into there lives and does that in her company Lust in Life. She creates a very loving, safe and open space to relax and grow in both if you come for a session or attend a workshop.
She lives together with her husband and lover Henrik Bengtsson and their three children outside Varberg. Henrik walks the shamanic path along the tantric and offers shamanic healing. Together they give &quot;Tantra for Couples&quot; and &quot;Tantric magical meetings&quot; at the festival. They share what has been important exercises for them in their life. They want to inspire you to be more in contact with your heart and body, to increase your lust, communicate more lovingly and to feel your energies. To become more of that beautiful God and Godess that you are! Most workshops they have otherwise are in Gothenburg.

WEBPAGE 1
please start with www ( skip the http:// ) :
www.lustinlife.se
Godkänd
Peter Stridsberg

Rebirthing Breathwork, Authentic Madness

Levnadsbeskrivning:

Peter personifies honesty and the compassionate power of daring to feel, love and express our inner life. He uses his whole person to create magical transformational rooms with tools like rebirthing, still touch, self-revealing truth and expressful &quot;crazy&quot; meditation.

Peter&#039;s statement:

&quot;The only emotional pain we can ever know is to think that we should have a different life experience than we actually have. Therefore, something magical happens when we compassionately embrace and/or allow us to express our experience of life and the inner conflicts we normally hide from ourselves. Then we experience the bliss that we are all part of beyond our everyday pain. If we give this bliss more space in our lives and practice compassion, we slowly change to more harmonious and generous people. &quot;

Godkänd
Sesstin

Hatha Yoga

Be the One who loves You the most

Levnadsbeskrivning:

( Same as last year)

 More profiles are added regularly, please check back later for a more complete list.

Musiker

This year we will have Ängsbacka’s house band at the festival that will play live for us (they will play throughout the summer). During the Sexsibility Festival, Fredrik Swahn will also be part of the band.

Godkänd
Kristofer Fagerström

Playing bass guitar

Levnadsbeskrivning:

Kristofer is a multi-instrumentalist with bass guitar as his main instrument. He has played in various orchestras and bands throughout the years venturing into many different genres of music including jazz, classical, metal and of course swamp-blues. This year, once again, you can hear him laying down the bottom end at the Ängsbacka festivals.

Godkänd
Sunniva Lila Brynnel

Accordion, Voice

Levnadsbeskrivning:

Sunniva Brynnel is a composer, accordionist and singer.

She was born into a musical family on the Swedish west coast and started composing and playing the piano at a young age. She plays and sings folk and jazz music in a variety of groups, such as Night Tree (<a target="_blank" href=" http://www.nighttree.com" ;>www.nighttree.com< ;/a> ), Sara Pajunen &amp;amp; Sunniva Brynnel Duo and Sunniva Brynnel &amp;amp; Timo Alakotila Duo.

At the age of 19, Sunniva moved to Ireland to study Gaelic singing at DIT Conservatory Of Music And Drama. She went on to study jazz performance at Birka Folkhögskola in the snowy Swedish midlands. At last she took her bags and her accordion to England, where she studied a BA in Jazz, majoring in composition. She now lives and tours in the USA.

Sunniva puts emphasis on improvisation in music. This summer, she is looking forward to spreading sounds of stillness, beauty, depth and ecstasy around Ängsbacka.

WEBPAGE 1
please start with www ( skip the http:// ) :
www.sunnivabrynnel.com

COME AS A VOLUNTEER


 

 

Summer volunteering at Ängsbacka

 

As a festival volunteer you come to participate in our festivals and in exchange, you offer your time and energy to serve the festival in one of our working groups.

As an exchange for your contribution, you receive our festival ticket at a discounted price; three beautiful, vegetarian meals a day and a bed in one of the dormitories or tents on the festival campsite.

Please note that the camps have limited spots and might get full.

 

Application

Application for Summer Camps 2018 are not open. Please check back later.

 

Join our Facebook group

Welcome to join the volunteer group on Facebook: Volunteer @ Ängsbacka.

Here Ängsbacka publish info etc, as well as volunteers share good memories, pictures and offers/requests about co-traveling etc.

Warmly welcome to Ängsbacka!

 


INFORMATION FROM 2017

 

Click here to see ALL Camp dates and prices – VOLUNTEERING Summer 2017. 
If you combine two or more camps you will receive a discount on the volunteer fee.

Praktisk information


Sexsibilityfestivalen 2017

 

Ankomst & avresa 2017

Ankomst onsdag 14:e juni

 • Cafe öppnar omkring 15.00
 • Incheckning sker 15.30-18.30
 • Första workshops startar omkring 16:00
 • Middag serveras 17.30
 • Invigningsceremoni startar 19.00

Avresa söndag 18:e juni

 • Avslutningsceremonin slutar omkring kl 14.00. Därefter serveras lunch

 

Guidelines för Sexsibilityfestivalen

Alla deltagare måste godkänna festivalens etiska riktlinjer för att delta i festivalen.

Sexsibility Festival Guidelines(PDF)högerklick att hämta och klicka “Spara som”

Observera att när det gäller nakenhet mm så gäller delvis justerade riktlinjer under Sexibilityfestivalen jämfört med Ängsbackas ordinarie riktlinjer.

Pris & bokning


Observera: Åldersgräns för festivalen är 18 år.

 


 

INFORMATION FRÅN 2017 års FESTIVAL

 


BETALNINGSVILLKOR

Du kan antingen direktbetala on-line med kontokort eller använda banköverföring.

Vi ser gärna att du betalar med banköverföring eftersom det minskar de transfereringskostnader som vi betalar vid kortbetalning.

Medan du bokar kommer att du att få vidare instruktioner. Efter att du bokat din biljett kommer du att få en bekräftelse via e-post.

Om du har problem med att betala med kort (till exempel när du köper biljetter till en hel familj), var god kontakta oss så skickar vi dig en manuell länk för betalning.

 

1) Kortbetalning

Betala on-line med valfritt betalkort/kontokort.

 

2) Banköverföring

Från Sverige:
Gör din insättning till Ängsbackas Bankgiro, kontonummer: 5038-7448

Från utlandet:
Swift address: NDEASESS
IBAN: SE63 9500 0099 6026 4418 5510

Bankens adress: Nordea, Smålandsgatan 17, 105 71 Stockholm
Kontonamn: Ängsbacka Kursgård AB

Viktigt! Ange vilket event du bokar (samt ditt eget namn om det är så att du betalar från ett annat konto än ditt eget).

 

 

BOKNINGSVILLKOR

Om du använder BANKÖVERFÖRING vänligen betala samma dag som du bokar.

 

 

AVBOKNINGSVILLKOR 

 • Om avbokning sker fram till en månad före evenemanget börjar tar vi ut en avbokningsavgift på 350 kr per person. För barn och ungdom (upp till 18 år) är avbokningsavgiften hälften, dvs 175 kr/barn. Därefter, och fram till evenemangets start, är avbokningsavgiften 15 % av bokningens totala värde. Maxbeloppet vi behåller per person/bokning är 900 kr.
 • OBSERVERA att det kan ta upp till en månad innan du har det återbetalade beloppet på ditt konto.
 • Vid avbokning under de två sista veckorna före evenemangets start, behövs komplettering med ett läkarintyg för att återbetalning ska ske. Ingen återbetalning sker om du avbokar efter att evenemanget har startat.
 • Om Ängsbacka ställer in evenemanget så återbetalas hela beloppet.

 

KOMMUNIKATIONSPOLICY

Som en del av vår kundkommunikation håller Ängsbacka vid behov kontakt med dig som deltagit i våra kurser och festivaler genom att posta eller mejla:

 • Tackbrev och utvärderingsenkäter.
 • Erbjudanden att skriva upp sig på mejlinglistor för närliggande intresseområden.
 • Information om kommande evenemang med samma workshopledare eller inom samma ämnesområde.

Vi har även ett allmänt månatligt email-nyhetsbrev där vi berättar om vår verksamhet och om vad som är på gång framöver i vår evenemangskalender med mera. Nyhetsbrevet kan man välja att avregistrera och åter-registrera sig från/till när man så önskar.

 

 

FRÅGOR

Om du har frågor angående bokning, betalning, avbokning eller kommunikationspolicy med mera, vänligen kontakta oss på:

@  booking@angsbacka.se

+46-(0)553-10035
Telefontid är måndag till fredag mellan klockan 10.oo – 13.00
. Ibland är det många som ringer. Tala då in ett meddelande, så återkommer vi så snart vi kan.