ÄNGSBACKA TIPSAR

 Raw Life Festival

7 – 11 Augusti, 2013 

Tjuvkika på årets Raw Life Festivalprogram redan nu, följ länken och låt dig frestas!

 

 

Raw Life Festival 2013

Nordeuropeiskt firande av råkost, superhälsa och en hållbar livsstil

Raw Life Festival är festivalen för dig som är intresserad av hälsa och av att leva ett långt, lyckligt och hållbart liv. Kom och fira med oss och utforska nya vägar till en vitalare livsstil!

Här kan du njuta av en ett överflöd av rå gourmetmat, inspirerande hälsoföreläsningar, matlagningsdemonstrationer, yoga, dans, konserter, nya vänner och mycket mer …

2013 års Festival Höjdpunkter:

 

Festivalens Teman:

 

Raw Life Festival är grundad på idén att allt liv är heligt och att verklig hälsa och lycka börjar med en naturlig livsstil – som inkluderar naturlig näring, rörelse och vila. Det finns ingen färdig mall för hur detta kan se ut för varje individ och vi utforskar ständigt nya möjligheter i vårt sökande efter personlig och global hälsa och omtanke.

Vi väljer att kalla festivalen Raw Life av flera anledningar; dels vill vi attrahera människor från olika länder för att skapa en ny naturnära hälsokultur i norra Europa, dels vill vi gå bortom enbart kost som en väg till hälsa och inkludera alla delar av livet.

Definitionen av vårt namn säger mycket om vad vi vill förmedla:

raw |rô|: in its natural state; not yet processed or purified: strong and undisguised
life |līf|: the state of being alive: vitality, vigor, or energy

 

Healing Circle

Offers participants a variety of massage, energy work, healing and coaching from selected professional therapists. You book your session on site at Ängsbacka, in the information tent and pay to the session giver directly before you get your treatment. Only cash.Kajsa Köhlberg

Kajsa Köhlberg is the Coordinator for the Healing Circle at Raw Life Festival.

kajsa_lise@yahoo.se, 073-6334255

 

Läs mer om oss på http://www.rawlifefestival.se

www.rawlifefestival.se