ÄNGSBACKA TIPSAR

 

No Mind Festival 2016

9 – 16 juli

 

Se hela programmet HÄR!

 

 

Bridging worlds

”Step out on the bridge between them and us
and between you and me
connect your inner and outer worlds
and join the human with the divine.”

Välkommen till den 20:e festivalsommaren!

 

Ängsbacka har i 20 år öppnat hjärtan och sinnen, det vill vi fira stort! För många är No Mind rätt och slätt ”Ängsbackafestivalen” och den är festivalsveriges största alternativa mötesplats. No Mind tänjer på gränserna för vad som är möjligt: Hur djupt kan vi uppleva oss själva och verkligheten, och hur mycket livsenergi vi kan frigöra när vi kommer tillsammans?

Detta veckolånga äventyr kan ge dig en transformation på ett sätt som är svårt att föreställa sig på förhand. Kanske får du uppleva livet som ännu mer glädjefyllt, passionerat och kraftfullt? Kanske känner du en djupare kärlek än förut, en ny frihet i din dansande kropp eller en inre stillhet som inte kan förklaras med ord?

I år kommer 45 lärare och musiker till festivalen för att erbjuda ett storslaget program med workshops, aktiviteter, ceremonier, konserter, fester och annat.

Energin på No Mind Festival skapar ett kraftfullt fält där magi och transformation kan ske. Det finns något för alla här. 

Välkommen till No Mind med din familj, med vänner eller kom på egen hand. Det här är verkligen en plats där vi kan slappna av precis som vi är och känna oss hemma i oss själva och med varandra.Allt detta innehåller festivalen: 

Eftersom vi tror på det unika i varje individ och respekterar de olika vägar vi alla går, vill vi bjuda in så många olika smaker som möjligt till detta stora äventyr.

Ett varierat program för alla sinnen

Lärarna, artisterna och musikerna kommer för att guida dig och inspirera dig till att komma hem till dig själv. Men också för att få dig att smälta in i gemenskap och bli mer medveten, kärleksfull, äkta och kraftfull. No Mind bjuder in oss alla till att fördjupa vår medvetenhet med hjälp av det kollektiva, så att vi får tillgång till den stora bilden och kan verka till nytta för alla. 

Vi värdesätter arbetet med att se och omfamna skuggsidorna i oss själva så att vi kan äga och integrera alla energier som rör sig i oss. På så sätt kan vi tillåta dem att komma ut på ett äkta och balanserat sätt. Festivalen kan stötta oss i att upptäcka rädslor vi har, som rör oss själva, samhället eller livet, och gå bortom dem in i firande, synkronisering, medvetenhet och kärlek. 

Workshopledare, lärare och musiker

Här är några av de vackra själar som bidrar till att skapa årets No Mind. Kom ihåg att fler lärare kommer att läggas till listan regelbundet, så titta in då och då för en uppdatering!

Sacred Earth - Devotion, Mantra & Heart Songs * Svagito Liebermeister - Family Constellation * Sasha Cobra - Healing with sexual energy, Hugging meditation * Chandra Lacombe - Musical Oracle * Bob Hansson - Bobshops about Meditation, Everyday Love & Writing * Matthew Silver - Performance Art, Adult Play * Beta Lisboa - Yin Fascial Yoga * Florian Schlosser - Meeting in Truth, Satsang * Meera - Painting * Nishant Matthews - Heart Yoga * Erika Palmcrantz - Raw Food pioneer * Kalid - Trance Dance, Sweat Lodge, Firewalking * Estera Saraswati - Four Pillars of Tantra * Deva Talasi - Heart Dance * Kåre Landfald - Zen Coaching

….och fler finns på listan över workshopledare!


Healingcirkel

Healingcirkeln erbjuder ett rikt utbud av behandlingar inom massage, healing, coaching, energiarbete och diverse olika terapier från ett urval av professionella terapeuter. Här kan du unna dig en stund bara för dig, där du får den omsorg och uppmärksamhet du behöver för att njuta av ännu mer närvaro i nuet och för att kunna ta nästa steg i livet. Denna tjänst bokas på plats och betalning sker till terapeuten. Koordinatorn och terapeuterna till Healingcirkeln kommer att meddelas så snart de har blivit bekräftade.

I sharinggruppen kan du landa och integrera

Varje dag i en timme möts vi i vår egen lilla sharinggrupp. Det är som en sorts festivalfamilj, en trygg och hållande energi, där vi kan känna kontakten inåt och med varandra. Här kan vi integrera upplevelser genom att sätta ord på dem utan att bli avbrutna och genom en accepterande närvaro av de andra i gruppen. Det här är ett bra ställe för att landa, en grundande plats att komma till varje dag. Och en plats där vänskap för livet föds.


En festival för hela familjen

No Mind är för alla! Festivalen erbjuder ett gediget familjeprogram med roliga saker att göra för barn och tonåringar, så att de kan delta utan sina föräldrar. Här finns sång, musik, dans, kreativa aktiviteter, utflykter i skogen, sport, lekar, yoga och mycket mer. Området kring Ängsbacka är tryggt och härligt för barn att utforska. Mer information om barn- och ungdomsprogrammet här.

Familjerabatter finns! Föräldrar får Early Bird pris (4900 kr) när minst två barn/ungdomsbiljetter är bokade. Under-25 rabatt finns också för åldrarna 19-25. Läs mer om alla rabatter på pris- och bokningssidan.

Underbar natur och näringsrik njutning

Festivalområdet ligger mitt i den värmländska naturen med omgivande skogar, en stor och vacker trädgård samt närliggande sjöar att simma i på varma dagar. Vi erbjuder god och näringsrik vegetarisk mat tre gånger om dagen, och vårt café är fyllt med smarriga desserter, snacks och smörgåsar samt ett rikt raw food-utbud. Och när du är redo att varva ner efter en upplevelserik dag, kan du krypa in i vår varma och ångande vedeldade bastu. På Ängsbacka får du njuta en riktigt skön semester för både kropp, själ och hjärta.

2-dagarsbiljett 

Är du nyfiken men vet inte om du vill komma på hela festivalen? Du kan då köpa en 2-dagarsbiljett för lör 9 juli – mån 11 juli. Efter lunch på den 11:e kan du bestämma om du vill fortsätta med festivalen. Mer info på pris- och bokningssidan.

Kurser efter No Mind med lärare från festivalen

Direkt efter festivalen erbjuder vi fördjupningskurser med Kiara Windrider samt Dan Uhrbom. Senare i höst kommer Beta LisboaErika PalmkrantzAcroBhakti (Boris och Nina), Estera & Zenon, Bob HanssonKåre Landfald med flera tillbaka till Ängsbacka och håller kurser.

Oavsett om detta är din första gång på Ängsbacka, eller din 15:e, så välkomnar vi dig till ett oförglömligt sommaräventyr. Vad finns bortom ditt “mind”? Kom och låt oss upptäcka det tillsammans…

Välkommen till No Mind festival 2016!


Se bilder och video från tidigare No Mind festivaler!

Gå till pris- och bokningssidan och boka din biljett idag!


Festivalkoordinatorer 2016

Email: nomindfestival (at) angsbacka . se