ÄNGSBACKA TIPSAR
Midsommar på Ängsbacka 2016

23 – 26 juni 

Se schemat här:

 

 

Kom och fira traditionell svensk midsommar på Ängsbackavis!

Vi bjuder in till ceremonier, musik, kreativitet, skogsmagi, öppna hjärtan, nya vänner och massor av dans. 
 

Rikt program och tid för umgänge

Välkommen till midsommarfirande under tre av årets ljusaste dagar och nätter.

Kom med ut i den sagolika skogen där allt kan hända. Tillsammans skapar vi magi som för oss närmare oss själva, varandra och vår vackra natur. 

Vår intention är att utgå från alla de fina traditioner som vår svenska midsommar bär med sig, och att utifrån det skapa ett livsbejakande och magiskt firande för kropp, själ och fantasi.

God mat, nya vänner, massor av dans samt kreativa, lekfulla workshops och happenings. Ett rikt program, men också med mycket utrymme för möten, spontanitet och avslappnat umgänge. Alltihopa omgärdat av sommarens frodiga grönska i skog och på fält.

Singlar, par, vänner och lärkor

Ängsbackas midsommarfirande välkomnar alla över 18 år – vare sig du är singel eller i ett parförhållande eller annat. Kom själv eller ta med dina vänner. Ta med dig din längtan och dina sorger eller kom glad som en lärka. Skogen, dansen och gemenskapen tar hand om oss alla och allt vi bringar med oss på färden.
 

Midsommarnattsdröm

Festivalen dag för dag

TORSDAGEN
Efter incheckning, middag och en stämningsfull invigningsceremoni kan du välja att hänga på cafét, bada bastu eller gå på workshop. Dansen drar igång redan denna första kväll!

MIDSOMMARAFTON
Starta midsommarafton med yoga eller meditation, eller en ”mindful forest walk” om du vill. Efter frukost och morgonmöte med husbandet blir det olika workshops att välja mellan. Efter lunchen har vi alla sharing och sen blir det gyttjebrottning för den som gillar att glida omkring och inte är rädd att smutsa ner sig. 

Under sena eftermiddagen gör vi en traditionell stång tillsammans – och en som inte är så traditionell! Små grodorna kommer också. 
En vegetarisk midsommarbuffé tillagad med kärlek dukas upp på kvällen och lite senare är det dags för överraskning i naturens famn.

Sen dansar vi hela natten! Blir du trött, kan du mysa i Dream Lounge eller basta. Glöm inte blommorna under kudden när du går och lägger dig…

MIDSOMMARDAGEN

På sommarens längsta dag erbjuder festivalen flera inspirerande workshops (mer info kommer senare). Vi har sharing förstås, bastu, brasan utanför är tänd och dansgolvet gungar även i kväll.

SÖNDAGEN
Efter yoga, meditation eller drömfångande samt en soft sommarbrunch knyter vi ihop festivalen med en avslutningsceremoni i kärleken och musikens tecken.

 Välkommen att fira midsommar med oss på Ängsbacka!

Programkoordinatorer för Midsommarnattsdröm 2016: Gustav Gårdlund, Linda Ahl Leire och Magnus Skånberg.