Laddar Evenemang

Sexsibilityfestivalen

Nästa års datum:
27 juni – 1 juli 2018


 

 Festivalprogrammet 2017

 


 Närhet och njutning – för en bättre värld

Vi besitter alla förmågan att kunna uppleva trygghet, kärlek, inre frid, närvarande, njutning och extas. Vi behöver bara öva oss och ibland få lite stöd och inspiration på vägen.

Vi tror att livet på vår jord skulle bli bättre om fler människor fick uppleva underbara stunder tillsammans. Att se varandra, dela närhet och sexualitet, skratt, lek och njutning är inte bara härligt i sig, utan kan också ge oss en fördjupad upplevelse av livet, hela själsliga sår och motivera oss till förändring.

Vi vill skapa en bättre tillvaro tillsammans med andra och ha kul och njuta medan vi gör det. Vi tror att det är den bästa grunden för en hållbar utveckling och skönare värld.

Därför är vi glada att kunna bjuda in Dig till Sexsibilityfestivalen!

 

 

 

Den intima festivalen

För nionde året i rad bjuder vi in till en intim festival där närhet, sexualitet, kropp och själ står i fokus. Det bjuds på workshops kring Sexsibility, Tantra, Taoism, Shamanism, lekfullhet, själsligt helande bland mycket annat. Workshops hålls av högt uppskattade lärare som har varit med tidigare, nya internationella lärare och Sexsibilitycoacher.

Det är en underbar arena för dig som vill delta på inspirerande workshops, dansa, träffa nya vänner, utforska, dela med sig i smågrupper, dejta, leka, hångla, äta gott och hälsosamt samt förstås i allmänhet njuta av sommaren, livet och varandra.

Ingen Sexsibilityfestival är den andra lik – och ändå finns det en särskild stämning som kännetecknar just en Sexsibilityfestival. Vi skulle själva beskriva det som en skön och jordnära blandning av nyfikenhet, öppenhet, gemenskap och lust.

Leka!

Temat för festivalen 2017 är lekfullhet och vi vill bjuda in dig till att ha kul i leken, möta andra i lekfullhet och utforska lek på många sätt. Lek är alldeles för viktigt för att inte ta på allvar sade någon guru och vi håller med. Kanske vi aldrig annars är i ett så oskuldsfullt flöde av liv och glädje som när vi hänger oss åt leken, eller kanske ordet lek faktiskt bäst beskrivs som att vara i ett ohämmat och direkt följande av sin egen lust. Och kanske vi slutade leka när det riskerade att bli sexuellt någon gång i de tidiga tonåren – för det gick ju inte för sig. Men allt det här kan vi ju faktiskt bara strunta i, låt oss bara ha kul nu!

Älska varandra som vi Är

För oss är den största kärleken att kunna vara oss själva och älska att en annan människa är precis som hon/han är. Vår intention är att skapa en festival med mycket trygghet och gemenskap. Det finns också möjlighet att bli medveten om, omfamna och transformera det som hindrar dig från att på riktigt vara med en annan människa.

Balans

Liksom förra året ser vi till att det blir en jämn balans mellan kvinnor och män på festivalen.

Inte ”bara ha sex”

Även om sexualitet är en viktig och naturlig del av festivalen, så ligger fokuset på att mötas i hjärtat. Det är vanligt att sexuella möten sker på festivalen, men det sker oftast efter att ett känslomässigt möte har skett under till exempel en workshop.

Om du kommer till festivalen för att främst ”bara ha sex” och inte är så intresserad av förändring eller djupare intima möten, är det mycket stor risk att du blir både besviken och frustrerad.

Det finns andra och bättre forum för denna längtan. Men om du söker få kontakt med dina känslor, bli mer närvarande och få ett djupare möte med dig själva och andra – med hjälp av sexualiteten – är chanserna stora att du får en fantastisk festival.

Trygghet och gränser

Det är viktigt att du kan känna dig trygg på festivalen. Förutom alla workshopledare finns det sharinggrupper och ett emotionellt support-team som stöd. Som deltagare behöver du godkänna en överenskommelse om att inte använda alkohol eller andra droger under festivalen.

Vilka som deltar i festivalen är konfidentiellt, liksom allt som händer andra än dig själv. Stämningen mellan deltagarna brukar vara mycket stödjande, vänlig, respektfull och inkluderande.

Ett mindre steg

För dig som känner att festivalen verkar lite för utmanande är kursen ”Tantra – Njutning och healing” ett annat möjligt första steg. Kursen innehåller inte samma stora utbud av övningar och har mycket färre deltagare, men skapar ett tryggare och mer hållet rum, vilket kan vara en bra start.

head to head

Café, lekrum, natur och plats för stillhet

Mitt på festivalområdet, i festivalens hjärta, finns det ett café med läckra sötsaker, raw food-bakverk och mysiga soffor för dig att sitta och njuta av en kopp te eller diskutera den senaste workshopen med en nyfunnen vän. Centralt beläget finns även ett dekorerat lekrum för lek, massage och intima möten. Lite mer i utkanten av festivalområdet finns en vacker plats för stillhet och meditation. De här utrymmena är öppna både under och mellan workshops, för att ge möjligheter att göra det du har lust till och behöver i stunden. Festivalen erbjuder även möjlighet till rekreation och avkoppling i den närbelägna skogen och i Ängsbackas härliga trädgård med stora gräsytor, samt i den rustika vedeldade bastun.

Under festivalen gäller delvis lite mer fria riktlinjer kring nakenhet och sexualitet jämfört med Ängsbackas ordinarie riktlinjer och guidelines.

Utforskande, utmaningar och integrationlunch garden

Festivalen erbjuder många olika slag av workshops: utforskande av intimitet genom inkännande beröring, andningsövningar, healing, samtal, sexuella ceremonier och tantriska parövningar. Du kommer att få möjlighet att öva på att kommunicera, följa dina impulser, våga ta initiativ, sätta gränser, hitta din kraft, bli hållen, släppa taget och ett antal varianter av guidad och fri lek. För dig som vill finns det möjlighet att utforska nära möten med alla sinnen, inklusive rep/bondage och andra intensiva sensationer.

Det kommer även att finnas dans, yoga, musik och meditationer på programmet som ett sätt att vända sig inåt och integrera sina upplevelser. Dessa programpunkter ligger framför allt på morgnar och kvällar.

Workshopledare och workshops

Det kommer att finnas ett smörgåsbord av ca 50 olika workshops att välja mellan. Vissa workshops är mjukare för dig som vill utforska din relation till din kropp och din egen sexualitet och som vill gå försiktigt fram. Andra workshops är mer utmanande, utåtriktade och interagerande. Flera workshops pågår parallellt och på så sätt kan du välja den workshop som passar för just dig.

Vi arbetar på att inbjuda workshopledare till 2017 och dessa kommer att presenteras löpande under våren. Om du vill se ett exempel på hur en festival kan se ut, kan du ta en titt på förra årets program: Sexsibilityfestivalens program 2016


Dagligt program (preliminärt)

 • 7.00: Morgonövning (yoga, qi gong, aktiv meditation)
 • 8.00: Frukost
 • 9.30: Morgonsamling
 • 10.45: Workshop
 • 13.00: Lunch
 • 14.45: Sharing
 • 16.00: Workshop
 • 18.30: Middag
 • 20.00: Workshop, dans, mys eller umgänge i caféet.

Mer information om alla workshops, workshopledare samt program kommer att presenteras och uppdateras här på sidan löpande fram till festivalens början. Information om workshopledarna och deras bakgrund kommer även att finnas tillgänglig på informationstavlan på festivalområdet. Alla workshops kommer då även att vara kodade så att du vet hur utmanande de kan vara och välja rätt utifrån hur du känner just då.

hand in hand flowersEn festival för dig som…

Sexsibilityfestivalen är en festival för dig som vill kunna njuta mer av din kropp, av dina relationer, av sex och av ditt liv i övrigt. Till Sexsibilityfestivalen kommer både människor som har varit på många festivaler och kurser tidigare och också många som aldrig har gjort något liknande innan.

Vi välkomnar dig oberoende av sexuell läggning, sexuella preferenser, sexuell erfarenhet, om du kommer själv eller med en eller flera partners. Alltså oavsett om du ser dig som homo, hetero, bi, queer, flicka, man, tant, transa, oskuld, singel, poly, pryd, nudist, fetischist, tantrika, svensson eller något annat.

Alla över 18 år är välkomna. Det brukar bli en härlig blandad grupp med öppna livsbejakande människor, i olika åldrar och bakgrunder i en varm gemenskap.

 

För frågor kring festivalen – kontakta: sexsibility (at) angsbacka.se
För frågor kring mat, boende och bokning – kontakta:  booking@angsbacka.se (0553-10035)


Säg JA till dig själv!

Säg JA till livet!

Varmt välkommen!

Festivalkoordinatorer

Lorenzo Stiernquist Peter Stridsberg

Lorenzo Stiernquist

Peter Stridsberg

Pris & bokning 2018


Sexsibilityfestivalen 27 juni – 1 juli 2018

Biljetter kommer att bli bokningsbara under hösten.
Priser kan komma att ändras.

 

 


BETALNINGSSÄTT

När du ska köpa en biljett kan du antingen direktbetala on-line med kontokort eller använda banköverföring.

Vi ser gärna att du betalar med banköverföring eftersom det minskar de transfereringskostnader som vi betalar vid kortbetalning.

Medan du bokar kommer att du att få vidare instruktioner. Efter att du bokat din biljett kommer du att få en bekräftelse via e-post.

 

1) Kortbetalning

Betala on-line med valfritt betalkort/kontokort.

 

2) Banköverföring

Från Sverige:
Insättning på Ängsbackas Bankgiro 5038-7448

Från utlandet:
Swift address: NDEASESS
IBAN: SE63 9500 0099 6026 4418 5510

Viktigt! Ange vilket event du bokar (samt eget namn om du betalar från ett annat konto än ditt eget).

 

BOKNINGSVILLKOR

Om du använder BANKÖVERFÖRING behöver du betala direkt (eller senast samma dag som du bokar). Annars är din bokning inte giltig och din plats på evenemanget inte garanterad.

 

AVBOKNINGSVILLKOR 

Vid avbokning som sker fram till en månad före evenemanget börjar tar vi ut en avbokningsavgift på 350 kr per person. För barn och ungdom (upp till 18 år) är avbokningsavgiften hälften, dvs 175 kr / barn. Därefter, och fram till evenemangets start, är avbokningsavgiften 15 % av bokningens totala värde. Maxbeloppet vi behåller per person/bokning är 900 kr.
Observera att vid avbokning under de två sista veckorna före evenemangets start, behövs komplettering med ett läkarintyg för att återbetalning ska ske. Ingen återbetalning sker om du avbokar efter att evenemanget har startat.
Om Ängsbacka ställer in evenemanget så återbetalas hela beloppet.

OBSERVERA att det kan ta upp till en månad innan du har det återbetalade beloppet på ditt konto.

 

 

KOMMUNIKATIONSPOLICY

Som en del av vår kundkommunikation håller Ängsbacka vid behov kontakt med dig som deltagit i våra kurser och festivaler genom att posta eller mejla:
– tackbrev och utvärderingsankäter
– erbjudanden att skriva upp sig på mejlinglistor för närliggande intresseområden
– information om kommande evenemang med samma workshopledare eller inom samma ämnesområde.

Vi har även ett allmänt månatligt email-nyhetsbrev där vi berättar om vår verksamhet och om vad som är på gång framöver i vår evenemangskalender med mera. Nyhetsbrevet kan man alltid välja att avregistrera och åter-registrera sig från/till när man så önskar.

 

FRÅGOR

Om du har frågor angående bokning, betalning, avbokning eller kommunikationspolicy med mera, vänligen kontakta oss på:
e-mail: booking@angsbacka.se
telefon: +46 553 100 35

Workshopledare & Musiker 2017


★ Johan Ekenberg – Sex – a Highway to God
★ Pia Struck – Solo Sex & Orgasm Ceremony
★ Matt Schwent – Tantra Not Trauma
★ Jennie Rehbinder – Love your Pussy!
★ Calle Rehbinder
★ Andy Buru – Kinbaku: Japanese Rope Art
★ Elin Gustafsson – Live and Let Live
★ Blake Steele – Pink Tantra
★ Lorenzo Stiernquist – Whole Body Massage
★ Peter Stridsberg – Rebirthing Breathwork, Authentic Madness
★ Paula and Henrik – Tantra for Couples
★ Majbrit Villadsen
★ Robyn Dalzen
★ Denice Enerhag
★ Ingrid Frideborgsdotter
★ Lamhita Marita Jacobson
★ Tobias Berlin
★ Birgitta Liljeblom
★ Lars Hedlin
★ Lisa Björling
★ Lisa Josefsson
★ Sarasai Susanne Johansson
★ Sanna Björkebaum

Workshopledare

We are sorry. We cannot find any users who match your search criteria.

 More profiles are added regularly, please check back later for a more complete list.

Musiker

This year we will have Ängsbacka’s house band at the festival that will play live for us (they will play throughout the summer). During the Sexsibility Festival, Fredrik Swahn will also be part of the band.

 

Ledsen, men vi kan inte hitta några användare som matchar dina sökkriterier.


Praktisk information


Sexsibilityfestivalen 2017

 

Ankomst & avresa 2017

Ankomst onsdag 14:e juni

 • Cafe öppnar omkring 15.00
 • Incheckning sker 15.30-18.30
 • Första workshops startar omkring 16:00
 • Middag serveras 17.30
 • Invigningsceremoni startar 19.00

Avresa söndag 18:e juni

 • Avslutningsceremonin slutar omkring kl 14.00. Därefter serveras lunch

Guidelines för Sexsibilityfestivalen

Alla deltagare måste godkänna festivalens etiska riktlinjer för att delta i festivalen.

Sexsibility Festival Guidelines(PDF)högerklick att hämta och klicka “Spara som”

Observera att när det gäller nakenhet mm så gäller delvis justerade riktlinjer under Sexibilityfestivalen jämfört med Ängsbackas ordinarie riktlinjer.

Kom som volontär


Sexsibility Festival Volunteer Camp 2017

Dates: 11-19 June

Price: 1950 SEK

Click here to see ALL Camp dates and prices – VOLUNTEERING Summer 2017  If you combine two or more camps you will receive a discount on the volunteer fee.

 

Summer volunteering at Ängsbacka

 

As a festival volunteer you come to participate in our festivals and in exchange, you offer your time and energy to serve the festival in one of our working groups.

As an exchange for your contribution, you receive our festival ticket at a discounted price; three beautiful, vegetarian meals a day and a bed in one of the dormitories or tents on the festival campsite.

Please note that the camps have limited spots and might get full.

 

Applications

Application for Summer Camps 2017 are now open.

 

Join our Facebook group

Welcome to join the volunteer group on Facebook: Volunteer @ Ängsbacka.

Here Ängsbacka publish info etc, as well as volunteers share good memories, nostalgic pictures and offers/requests about co-traveling etc.

 

Warmly welcome to Ängsbacka as a volunteer this summer!