Laddar Evenemang

no mind festival

1-8 juli 2017

No Mind Festival

happy face paint

 

En transformerande upplevelse

No Mind är Skandinaviens största alternativa festival – en transformerande upplevelse som ger oss möjligheten att öppna våra hjärtan, komma ner i kroppen och landa i närvaro och gemenskap bortom åsikter och tankar.

Denna veckolånga festival tar plats mitt i den vackra svenska naturen och har under 20 års tid samlat omkring 1000 personer årligen. No Mind erbjuder ett fantastiskt program av workshops, konserter, ceremonier och happenings inom andlighet, personlig utveckling, dans och rörelse, meditation, shamanism, yoga, intimitet, kreativitet och mer…

Över 70 inspirerande workshopledare, artister och musiker från hela världen är med oss och delar sina passioner. Kom med din familj, med vänner eller på egen hand. På No Mind kan du koppla av precis som du är, och känna dig hemma i dig själva och med andra.

 


Se videon från festivalen 2016

 

 

Festivaltema 2017

Into Unity

 

CommUnity is the new Buddha”

– Thich Nhat HahnSom små är det naturligt för oss att skapa kontakt och söka oss till andra. Någonstans på vägen lär vi oss sedan att stänga av kontakten och separera oss från varandra. Vore det inte härligt att återta en del av denna oskuldsfulla öppenhet?

Verklig enhet (Unity) lämnar utrymme för vår individuella unikhet – vår glädje, kärlek och kraft, men också våra skuggsidor. Genom att mötas på en plats där vi kan vila i oss själva i nuet, öppnar vi upp för en djupare enhet både med världen inom oss och den omkring oss.

Välkommen till No Mind-festivalen 2017 och en resa Into Unity!! 


Some of this year’s amazing space-holders are

 • PERUQUOIS – Concert, Voice workshop
 • SHANTAM NITYAMA – From Sex to Superconsciousness
 • ATMASFERA – Concert, Mantra Diving, Drum Circle
 • ANUBUDDHA & ANASHA – Arun Conscious Touch
 • RAMYA NORELL – Living Intimacy, Shakti Delight for Women
 • DAVID CATES – Belly2Belly, Intimacy for Couples, Singles & Families
 • ROB WILSON – Bioenergetics Boogie, Embodied Theatre Games, DJ-set
 • SACRED EARTH – Mantra Concert, Ceremony
 • KEVIN JAMES – Mantra Concerts, Sound Chakra Meditations
 • UMAA INDER – Tantra, Yoga, Ayurveda
 • JUAN PABLO BARAHONA – Shamanism, Healing, Cacao Ceremony
 • KIARA WINRIDER – Ilahinoor, Breathwork, Year Zero Teachings
 • BUSTER RÅDVIK & RACHEL RICKARDS – Embodied Intimacy
 •  …and many more to come, so make sure to check back soon.

 

happy playing

En festival för hela familjen

Festivalen erbjuder ett gediget familjeprogram med roliga saker att göra för barn och tonåringar, så att de kan delta utan sina föräldrar. Här finns sång, musik, dans, kreativa aktiviteter, utflykter i skogen, sport, lekar, yoga och mycket mer.

Området kring Ängsbacka är tryggt och härligt för barn att utforska.

 

 

Ett varierat program för alla sinnen

Lärarna, artisterna och musikerna kommer för att guida dig och inspirera dig till att komma hem till dig själv. Men också för att få dig att smälta in i gemenskap och bli mer medveten, kärleksfull, äkta och kraftfull.

No Mind bjuder in oss alla till att fördjupa vår medvetenhet med hjälp av det kollektiva, så att vi får tillgång till den stora bilden och kan verka till nytta för alla. Vi värdesätter arbetet med att se och omfamna skuggsidorna i oss själva så att vi kan äga och integrera alla energier som rör sig i oss. På så sätt kan vi tillåta dem att komma ut på ett äkta och balanserat sätt. Festivalen kan stötta oss i att upptäcka rädslor vi har, som rör oss själva, samhället eller livet, och gå bortom dem in i firande, synkronisering, medvetenhet och kärlek.

Foto- och videogalleri

Se bilder och filmer från tidigare års festival er. Klicka här!

 

~ Välkommen till Ängsbacka ~


 

 

no mind hug

 

Oavsett om detta är din första gång på Ängsbacka, eller din 15:e, så välkomnar vi dig till ett oförglömligt sommaräventyr. Vad finns bortom ditt “mind”? Kom och låt oss upptäcka det tillsammans…

 

Välkommen till No Mind 2017!


Festivalkoordinatorer

no mind festival coordinators

Email: nomindfestival (at) angsbacka . se

 

Se bilder och video från tidigare års No Mind festivaler


 

 

 

 

Barn & ungdomsfestivalen


 

No Mind – All generations

Ängsbackas sommarfestivaler har alltid varit populära bland föräldrar och barn. På No Mind bjuder vi in till ett rikt program för barn, ungdomar, föräldrar… och vuxna som vill komma närmare sin barnslighet.

happy child

Här får hela familjen möjlighet att umgås med varandra och med andra familjer på ett nytt sätt, i en avslappnad och trygg omgivning. Familjemedlemmarna får en välbehövlig paus från vardagsrutiner och stress och kan lära känna nya sidor av varandra.

Läs gärna Malina Arps blogg om att vara barn – och så småningom Mamma – på Ängsbacka

Boka hela familjen med familje rabatter!


Barnbyn – Children’s village

Barnbyn ligger på en central plats mellan caféet och trädgården. Barnen får här sin rättmätiga plats; mitt i livet, samhället och festivalen. Här finns utrymme för lek, vila, sagoläsning och kreativt skapande. Barnbyn är för alla familjer och Anna Elheim har satt ihop en fantastiskt program för barn, ungdomar och vuxna som känner för att vara fysisk aktiva under veckan.

Vollyboll, kampsport, brännboll, No mind fotbollsturnering, parkour och annat kul. För de minsta har vi förutom utbildad förskolepersonal på plats en magisk gäst som kommer varje dag och hittar på äventyr med barnen, ibland en superkvinna, ibland en fee eller kanske en clown. Vi har många äventyr i skogen där vi leker, utforskar och bygger.  Dessutom har vi ett Creativitets tält med olika workshops varje dag..

children massage

Under bestämda tider på för- och eftermiddagarna erbjuder vi barnpassning för barn över 4 år. Detta är en rolig, kreativ och trygg plats där föräldrar kan lämna sina barn medan de deltar i workshops och tar hand om sig själva i några timmar. Vi eftersträvar att ha personal som pratar både svenska, engelska, danska och norska för att alla barnen skall bli förstådda och möta i sina behov.

no mind children

Småbarn

För barn under 4 år har vi ett eget “No mind babies”, en skön plats för föräldrar att vara tillsammans med sina barn och träffa andra föräldrar. (Ej barnpassning under 4 år)

Barnbyn är  öppen för alla barn och föräldrar att umgås, leka, måla, sjunga, berätta historier, brottas i gräset, möta nya kompisar, och allt annat som hör till festival upplevelsen.

children festival paint

Ungdomar

No Mind erbjuder även ett engagerande program för ungdomar. I olika övningar och workshops skapar vi gemenskap och möjlighet till personligt växande. Självklart finns det också möjlighet att bara vara och hänga med nya och gamla kompisar.

Ungdomar är välkomna att även vara volontärer. Delaktighet i en volontärsgrupp kan bli en möjlighet att få känna på hur det är att ta ansvar och bidra, samt ge en värdefull upplevelse av gemenskap.

Kontakta volunteer@angsbacka.se vid intresse.

Boende

I festivalbiljetten ingår tältplats på Ängsbackas sköna gröna campingäng. Du ta med eget tält. Mot ett tillägg kan du boka enkelrum, dubbelrum och sovsalsplatser.

En mil från Ängsbacka ligger härliga Mangenbaden, som med sin underbara långa sandstrand och stuguthyrning kan vara ett bra alternativ för barnfamiljer.

Ängsbacka’s uppskattade mat

All mat ingår i festivalbiljetten! Under festivalen serveras vegetarisk frukost, lunch och middag och barnvänlig mat.

 

Youth Camp Leaders

No profiles have been added yet, please check back again later.

 

Varmt Välkomna!

Har du förslag på aktiviteter för dina barn och/eller tonåringar? Har du frågor om programmet? Kontakta mig gärna: nomindfestival (at) angsbacka.se

Anna Elheim

Koordinatör No Mind – barn & ungdomar 2016

Email: nomindfestival (at) angsbacka.se

 

 

 

 

 

 

Pris & bokning


RABATTER  – 2017 

 
 

 

 

 


BETALNINGSSÄTT

När du ska köpa en biljett kan du antingen direktbetala on-line med kontokort, eller använda banköverföring eller Swish (mobil-app).

Vi ser gärna att du betalar med banköverföring eller Swish eftersom det minskar de transfereringskostnader som vi betalar vid kortbetalning.

Medan du bokar kommer att du att få vidare instruktioner. Efter att du bokat din biljett kommer du att få en bekräftelse via e-post.

 

1) Kortbetalning

Betala on-line med valfritt betalkort/kontokort.

 

2) Swish (mobilapp)

Överför beloppet från ditt swishkonto till Ängsbackas swishkonto: 123 538 12 56.

Viktigt! Ange vilket event du bokar (samt ditt namn om du betalar från ett annat konto än ditt eget).

 

3) Banköverföring

Från Sverige:
Insättning på Ängsbackas Bankgiro 5038-7448

Från utlandet:
Swift address: NDEASESS
IBAN: SE63 9500 0099 6026 4418 5510

Viktigt! Ange vilket event du bokar (samt eget namn om du betalar från ett annat konto än ditt eget).

 

BOKNINGSVILLKOR

Om du använder SWISH eller BANKÖVERFÖRING behöver du betala direkt (eller senast samma dag som du bokar). Annars är din bokning inte giltig och din plats på evenemanget inte garanterad.

 

AVBOKNINGSVILLKOR 

Vid avbokning som sker fram till en månad före evenemanget börjar tar vi ut en avbokningsavgift på 350 kr per person. För barn och ungdom (upp till 18 år) är avbokningsavgiften hälften, dvs 175 kr / barn. Därefter, och fram till evenemangets start, är avbokningsavgiften 15 % av bokningens totala värde. Maxbeloppet vi behåller per person/bokning är 900 kr.
Observera att vid avbokning under de två sista veckorna före evenemangets start, behövs komplettering med ett läkarintyg för att återbetalning ska ske. Ingen återbetalning sker om du avbokar efter att evenemanget har startat.
Om Ängsbacka ställer in evenemanget så återbetalas hela beloppet.

OBSERVERA att det kan ta upp till en månad innan du har det återbetalade beloppet på ditt konto.

 

 

KOMMUNIKATIONSPOLICY

Som en del av vår kundkommunikation håller Ängsbacka vid behov kontakt med dig som deltagit i våra kurser och festivaler genom att posta eller mejla:
– tackbrev och utvärderingsankäter
– erbjudanden att skriva upp sig på mejlinglistor för närliggande intresseområden
– information om kommande evenemang med samma workshopledare eller inom samma ämnesområde.

Vi har även ett allmänt månatligt email-nyhetsbrev där vi berättar om vår verksamhet och om vad som är på gång framöver i vår evenemangskalender med mera. Nyhetsbrevet kan man alltid välja att avregistrera och åter-registrera sig från/till när man så önskar.

 

FRÅGOR

Om du har frågor angående bokning, betalning, avbokning eller kommunikationspolicy med mera, vänligen kontakta oss på:
e-mail: booking@angsbacka.se
telefon: +46 553 100 35

 

Workshopledare & Musiker


Vi är glada att presentera de workshopledare och musiker som kommer och delar sina gåvor under festivalen. Listan kommer att uppdateras och fyllas på allt eftersom och det kan också bli ändringar i programmet, så gå gärna in och titta efter uppdateringar emellanåt.

 

Workshopledare

Approved
Shantam Nityama

Sexual Alchemist & Tantric Shaman

"Tantra is freedom; freedom from all mind-constructs, from all mind-games; freedom from all structures; freedom from the other" - Osho

Biography:

Where sex and relating meets spirituality and conscious living.

Shantam Nityama possesses a unique quality of wisdom and dynamic insight in the field of male/female relating, spirituality, sexuality, human potential and living authentically. This is rare on this plane today. Over the last 35 years his guidance has facilitated powerful transformations in the lives of the thousands of men and women he has worked with. Those who have worked with him have shared that after meeting Nityama, their lives were never the same again. Where there was hopelessness he revealed a new way forward. Where there was confusion he brought clarity.

Nityama has a life time of dedication to understanding the spiritual anatomy of a human being. Through his own inner process and through assisting thousands of men and women around the planet, Nityama has the capacity to efficiently and effectively cut through to the deepest issues and provide proven solutions to navigate through ones inner world.

Your website (shown on website): http://www.atantriclife.org/divinity
Approved
Kalindi & Yamuna

Mantra meditation workshop, Kirtan & Gauranga breathing meditaton

"This hearing and chanting of transcendental mantras gives a person a taste of that nectar for which we are always anxious."

Biography:

Kalindi and Yamuna are twin sisters, daughters of the world-renowned musician Yuriy Yaremchuk. As the heart of Atmasfera band, they are both professional musicians and beautiful and sensitive souls. They have been practicing bhakti yoga and mantra meditation for the past 15 years. Meditation is an integral part of their lives and they find great joy in sharing this ancient wisdom with others, thus helping them experience real happiness and peace and become free from everyday stress. They will teach three meditation techniques recommended by the yogic scriptures for the age we live in: Gauranga breathing, japa meditation and kirtan.
The ancient wisdom of yoga, combined with the regular practice of meditation, helps us find peace and happiness in all aspects of our lives: from how we see ourselves, to our relationships with others, to our relationship with the Supreme Soul.

Your website (shown on website): http://www.atmasfera.com/
Approved
David Cates

Belly2Belly & Deep Heart Connection for Groups, Partners and Parents & Children

"To change your mind, use thought. To change your heart, use feeling. But to change physical reality, you must use your body!"

Biography:

David Cates has devoted 44 years of his adult life to exploring sex, intimacy and connection. He travels the world as a deeply respected tantra teacher, sexual healer, mentor and beloved elder.

He created the Belly2Belly practice so random strangers can move together into a palpable shared experience of trust and loving connection. His recent explorations involve using tantric embodiment practices to create synchronized group heart fields. Angsbacka will be the largest group heart field ever generated with this practice.

Here at No Mind, David will be guiding partners and groups in this dynamic experience of Oneness. For the first time in Europe, he will be introducing a new, profoundly simple way for parents and children of all ages to synchronize their nervous systems and regain their original state of innocent trust and connection.

Approved
Kiara Windrider

Gaianoor Healing, Shamanic Breathwork & Inka Lightbody Practices

"These are the times we are born for."

Biography:

Kiara Windrider is a psychotherapist, healer, and author. His teachings focus on creating a bridge between the physical body and the light bodies, and to unify them through breath, awareness, and various shamanic practices. Much of his focus has also been about understanding the human journey in terms of longer evolutionary cycles.

He will be teaching Inka practices for clearing the pain body, breathwork practices for accessing the spirit worlds, and a healing practice called gaianoor, which opens gateways between the subconscious and superconscious mind. His books include Ilahinoor: Awakening the Divine Human, Year Zero: Time of the Great Shift, and Issa: Son of the Sun.

Your website (shown on website): www.kiarawindrider.net
Approved
Uma Inder

Synergistic Alignment of Tantra, Yoga & Ayurveda

"The tantric yogi is the original super-natural, harnessing the forces of nature to go beyond nature, with the blessings of nature."

Biography:

Uma is sought out by discerning and intrepid practitioners for her decades of experience in the synergy of Kundalini Tantra Yoga and Ayurveda. African born, of Indian descent, Uma has walked an un-common path far from family, schools and cities, a path that led her at 20 to her initiation and 14-year long training in naturally wild, secluded & accelerative conditions in Bali.

Uma consolidated S.A.T.Y.A. (Synergistic Alignment of Tantra, Yoga & Ayurveda) that draws from her Ayurvedic health practice, training with teachers in the Satyananda Saraswati lineage, early years of Hatha Yoga with her family and Kundalini Tantra with her former master.

Uma offers domestic & international S.A.T.Y.A. and Laya Yoga intensives and in-depth trainings. She also spearheads the wellness movement Going With Nature that provides Ayurvedic health programs and consummate Panchakarma retreats in India.

Your website (shown on website): umainder.com
Approved
Anurag Gupta

Living life from source & having a mind-blowing existence

"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read." ~ Groucho Marx

Biography:

Anurag is first and always a student, an explorer and a sharer of the journeys he has taken. For the last 25 years he has been discovering ever deeper pathways to allow himself and others to be at the source of their lives and sharing that with others. While sometimes very challenging and direct, the cornerstone of his work is living a life so joyful and lighthearted that you can freely fulfill your purpose in service of others.

"Everything I do is for one purpose. To allow people to be source. To connect with source. To live every aspect of their lives aligned with and as an expression of source. We may talk, read, move, think, meditate or breathe. We may dance or stretch or shout and scream. We may have a soft inquiry to tease out your higher self or we may have a challenging confront to peel off some of your smaller self. We will endeavour to scrape off all the not you so YOU can emerge. You, your calling and your unique expression. Both what it is and how to fulfill it."

Approved
Buster Rådvik

Embodied Intimacy & Transformational Relating

"Alone we are screwed - together we can do it!"

Biography:

Buster's dharma is being by example and leading with integrity. He literally wears his heart on his sleeve. He has a reputation for pleasantly shocking an entire room with his candid emotional awareness and ability to reveal himself, transparently, no matter how awkward and messy it might look. His warm, playful and open style gives permission for people to come home to themselves, embodied in an ecstatic atmosphere of vulnerability.

Buster's work is focused on empowering people to be themselves in the areas of love, sex, and intimacy. He loves to DJ and guide crowds to come together in celebratory and genuine ways. He draws his approach from working as a professional dancer, living in intentional communities, combined with his studies of psychology and body-centered disciplines of awakening.

He offers Somatic Psychotherapy in private practice and run Embodied Intimacy events internationally with his partner, Rachel Rickards.

Your website (shown on website): http://www.embodiedintimacy.com
Approved
Edmund Colville

Experiencing your true nature as oneness, through meditation and walking in nature

"Yesterday is history,
tomorrow is a mystery,
and today is a gift...
that is why they call it the present."
Master Oogway - Kung Fu Panda

Biography:

Edmund is the founder of West Lexham Retreat Centre in England. West Lexham was born out of a 20 year investigation into spiritual practices from all over the world, and a desire to make a home for such a diversity of practices. Edmund teaches on and hosts many varied retreats, collaborating with various teachers who honour the fact that different processes work for different people. There are many paths, but ultimately nowhere to go - Edmund has trained in many practices including Yoga, Tai Chi, Qigong & Vipassana to find that out!

For the last 6 year Edmund has focused on Vortex Healing, which is an energy healing art that works with divinity for physical and emotional healing, and as an awakening path out of the illusion of separation. Edmund is currently writing a book on meditations with Christ consciousness, as a pure aspect of divinity, for healing and spiritual growth. This relationship with divinity and techniques from Vortex Healing will form the basis of his workshops.

Your website (shown on website): www.westlexham.org
Approved
Hajnalka Eastern Wind

Primal Ritual for Women/Men, Sacred Womb Workshop for Women & Ecstatic Shamanic Breath Journey

"When all your desires are distilled,
You will cast just two votes:
To love more, and be happy."
Hafiz

Biography:

Hajnalka has many years of experience in bodywork, dance and movement therapy, tantra, breathwork, sacred sexuality and various other modalities. She is an experienced facilitator of Biodanza Heart in Motion and Mystical Dance, and is trained in many bodywork modalities. She lived and worked for many years in Ängsbacka and is the host of Yoga & Dance Easter Festival and co-creator of Sacred Womb Festival. She apprentices for Sweet Medicine SunDance shamanic tradition and walks the path of the modern Warrior of Light. She is currently studying with the Tantric Institute of Integrated Sexuality.

Her passion is true, authentic human expression, and she supports people in finding their true voice and their true desires. Through dance, bodywork, conscious communication, breath, movement, and just being who she is, magnificent, laughable, complex and simple, strong and vulnerable human being, woman. She welcomes you to relax into Who You Are.

Your website (shown on website): hajnalkamakk.com
Approved
Jolien van Haaster

PLAY AcroYoga

"AcroYoga fuses acrobatics, yoga and therapeutics. It combines self-love, partner work, strength, flexibility, healing, trust and LOADS OF FUN!"

Biography:

During her study at Codarts University of Arts, Jolien found her love for teaching and the joy that comes with sharing her passion for movement and art. As soon as she graduated Dance in Education she joined the Flying Seagull Project; a charity that spreads love and joy over the world by sharing music, dance, circus and arts with disadvantaged children.
After years of teaching dance classes, performing and choreographing she found herself and her friend Jessie walking into an AcroYoga class in India. It was love at first sight! Immediately the pair of them fell in love with the combination of physical challenge, the beauty of connection and the feeling of freedom.

She became a certified Partner Acrobatics teacher and Jessie and her started PLAY AcroYoga to spread Peace Love & AcroYoga as far as they can. Get ready for her open heart and loving and positive way of teaching. Before you know you are upside down and you will be hooked for life.

Your website (shown on website): www.playacroyoga.com
Approved
Juan Pablo Barahona

Shamanic Yoga and Conscious Relationships

Biography:

As the founder and director of Kawoq Conscious Living School he has created life changing programs that enable participants to realize their deepest potential. His life has been completely focused in sacred relationships, starting with self alchemy and taking it from there into all relationships.
He has had diffrent trainings and certifications by the Holistic Gaia Institute in Costa Rica, the Sri Kali Ashram in India and L école de Vie Conscient in Quebec, Canada.

He has been leading workshops, retreats and trainings around the globe for over 15 years and is an eternal student of life. His teachings are empowering, creative and inspiring to reach the blissful state of Being.

Your website (shown on website): kawoq.org
Approved
Mateo

B.O.C.S. (Body Opening & Core Strengthening)

Biography:

Practicing martial arts since the age of 7, Mateo has over 12 years of studies in Judo, Karate, French Boxing, Capoeira & Kung Fu.

Mandated by his Daoist Master in Wudangshan (China), he also teaches Qi Gong, a traditional practice of aligning breath, movement and awareness to purify and nourish the main organs in the body.

His method provides Body Opening & Core Strengthening (B.O.C.S.). Oriented towards Qi Gong and also basic Hatha Yoga. But not just that. It also incorporates some self-massage components, "mind-muscle connectivity" exercises in a body/channel opening, prior to the actual Qi Gong form.

Approved
Rachel Rickards

Embodied Intimacy & Transformational Relating

Love has no boundaries. Love is the infinite mystery. Love is always there, just waiting to be discovered on the other side of your next deep breath.

Biography:

Rachel Rickards is an adventurous spirit in the realms of love, sex and relationship. Her natural exuberance gives permission to others to explore their authentic selves in uncharted territory. Her never ending enthusiasm and energy for the work of transformation and the ease of play at the same time is a huge gift adding depth coupled with perspective to everything she does.

With Rachel, comes a passion for relating and loving in alternative ways and helping people find their truth in the way they want to love and be loved. She has sincere empathy for the difficult path of relating outside of the box, but also great enthusiasm for the spiritual journey it is to find your own relationship to relating with others, and ultimately, most importantly, to yourself.

With personal and professional training in psychology, sex therapy and alternative/open relationship counseling, she is committed to helping others find their full creative expression in life and love.

Your website (shown on website): www.embodiedintimacy.com
Approved
Rob Anuprem Wilson

Brazilian Bioenergetics, Embodied theatre games & DJ-set

"Our doubts are traitors and make us lose the good we oft might win by fearing to attempt"
William Shakespeare

Biography:

Rob trained in Classical theatre and Comedy Improvisation in Uk and US where he first got addicted to the taste of presence. It quickly lead him into the realm of Growth and Therapy. Practicing Bioenergetics since 2009, he found an instant connection with it and in particular the aspect of allowing the body to unwind stuff without too much emphasis on talking and the stories of the mind. His approach is grounded and deep but fun and heart-full without any spiritual BS.

Rob is trained in group therapy and emotional release techniques and his training in Bioenergetic therapy was with Namaste in Brazil He runs retreats in the UK and abroad as well and giving individual and group sessions in London. Rob is a Trauma and Stress Release Exercises Level 1 provider.

Aside from therapy he is a DJ on the conscious party scene as alterego Bobby Lost and performs as an actor and works as a director in theatre and events. He runs "get lost and found ltd", a multidisciplinary arts company.

Your website (shown on website): www.getlostandfound.com
Approved
Rob Larkin

Shamanic work

"We are here NOW to co-create together with each of our special gifts to bring balance and love back to Mother Earth."

Biography:

Rob Larkin has come from the US to reside in Sweden (Skåne) where he is a facilitator of shamanic practices.
He has been involved in shamanism for over 25 years beginning in Santa Fe, New Mexico and now working presently in Sweden, Denmark, India and Bali, Indonesia.

He will be facilitating shamanic work in sacred ceremony which will include combined men/women Sweat Lodges, a Male Initiation ceremony, Shamanic Drum Journey and possibly a Sacred Pipe ceremony.

He is an Initiated Elder, Pathfinder, Sweat Lodge leader, Sacred Pipe carrier, Reiki Master healer, Men’s Work and group workshop leader and Haitian-style drummer.
His teachers have experience and wisdom from different shamanic practices in many places in the world-Native North America, Mexico, New Zealand, Australia, Africa, Russia and South America.

Your website (shown on website): http://www.menincircle.com
Approved
Timur Gogitidze

Mantra Drum Circles : heart - mind - soul drumming

"Every step is dance, every word is song and every feeling is love."

Biography:

Timur Gogitidze - drummer of ATMASFERA band will share a spiritual approach to groove.

Timur has devoted his life to finding spiritual truth. The drum was one of the instruments which has helped him to find it. After playing all kinds of brutal metal, Timur met the members of Atmasfera, who introduced him to the Bhakti Yoga Lifestyle. He immersed his musical life in bhakti, love and devotion for the Supreme Soul, entering into a world where "every step is dance, every word is song and every feeling is love".

The vibrations of the drums combined with the transcendental sound of the mantras are like a magic carpet allowing you to dive deeply into transcendental meditation, purifying your heart from all the dust of material life.

Your website (shown on website): http://www.atmasfera.com/

 More profiles are added regularly, please check back later for a more complete list.

 

Musiker

Approved
Peruquois

Peruquois LIVE

Voice that has power to stop time and open the floodgates of mystery.

Biography:

Peruquois (Australia) - "Voice of the Mother Earth"

After graduating from Australian conservatory Peruquois became a successful jazz singer ascending along Sydney music hierarchy. Though her calling for the real music that can heal people was so strong that life heard her and brought Native American Medicine Man John Towbirds, who was touring in Australia. Peruquois left her band and her successfully evolving career for the high desert lands of New Mexico, USA. She spent in and out of the state nearly 11 years learning a new way of life and a new way how to let the sound of eternity sings through you.

Later Peruquois left him and went travelling to India - to study for 5 years what is possibly the most sophisticated music system in the world.

To the date she released 10 CDs and did 18 international concert tours.

For her potent versatile emotive voice she has been called "Voice of the Mother Earth", "Voice of the Sacred Feminine".

Approved
Kevin James Carroll

Ecstatic Chanting Circle. Mantras and Heartsongs

Perfection is not outside of the self.
Its an attitude that connects us.
Chanting helps us remember.

Biography:

Kevin James is a chant leader from Australia who has developed from years of experience, the art of leading ecstatic chant and open heart connection with his voice, mantras and heartsong.
Kevin travels the globe constantly with the intention of joining with others who feel the call to re-connect to source and remember who we are beyond the illusions of ego.

"I was so amazed at the energy he helped direct in the room, and to be honest I felt it for days, I had no idea how powerful kirtan was until then, I am so grateful, thank you.." C.M.

Sing mantras, dance, fly together in the group consciousness, devotion and community spirit.
Kevin James' music is a world fusion of chanting. Weaving ancient Mantras with his own prayers and hearts song,

Approved
Atmasfera

Mantra diving & Concert

"Close your eyes and listen to your heart, and you will find forgotten love."

Biography:

ATMAFSERA is a unique, multi-instrumental music band from Ukraine, who play indie yoga music combined with sacred mantras in Sanskrit.

Atmasfera will present a concert and Mantra Diving - congregational mantra singing. Simply by listening to this meditation music and resting your heart and mind in the beautiful mantra chanting, you will find the inner peace and happiness your heart is longing for. These ancient, healing chants help relieve the stress and anxiety of everyday life.

The members of Atmasfera have practiced a healthy lifestyle centered on the ancient spiritual practices of bhakti yoga for many years. They promote this state of consciousness through their music and life to thousands of listeners.

Approved
DJ Bobby Lost

Dj

'The total dance: the dancer disappears, dissolves; only the dancing remains' OSHO

Biography:

Playing a mixture of Heartfull House Dharma Disco and Taoist Techno Bobby is a keen specialist in conscious clubbing and has residences at at Morning Gloryville Brighton,Right Here Right Now, Battersea Conscious Club and 'Puravida- Hedonism with Heart' a quarterly three day conscious Festival.
Bobby has been raising the 'conscious clubbing' vibration since putting down the pills picking up the pure vibes in 2009 and doing it naturally ever since.

As the Natural-High Raveolution has gathered momentum in the last few of years rob has been honored to be considered a 'tuned in' specialist and has seen him playing events in Brazil, Canada, and European cities such as Barcelona, Amsterdam, Stockholm, and Oslo as well as residencies in the UK including Morning Gloryville & Right Here, Right Now (Brighton), Battersea Conscious Club (London) and Puravida- quarterly conscious clubbing festivals in Dorset.

Approved
Elie Sound

Sound Transmission, Sound Healing

"The most direct route to finding your way is to forget where you're going"

Biography:

Elie has gathered his sensitivity into creating a new type of music blended with love, colors, silence, sensual rhythms and magical sounds from another dimension.

Through this hypnotic and sensuous music, Elie invite you to a unique experience where sounds carries you into a healing space through deep relaxation.

Using guitar and voice, Elie create soundscapes by recording layers of melodies and rhythms with his loop-station, allowing a full range of frequencies to re-align body and mind and nourishing heart and soul.

Approved
Sacred Earth (Prem & Jethro Williams)

Music for inner peace

"Peace on earth begins inside each and every one of us."

Biography:

Sacred Earth's music is nothing short of spellbinding. Prem's vocals have an other-worldly quality, encapsulating the depths of human emotion with striking clarity as she sings sacred mantras and heartfelt lyrics that resonate with people of all ages and from all walks of life. While Prem plays her keyboard with a gentle touch, Jethro adds vocal harmonies and soothing instrumental melodies, playing shakuhachi, Indian Bansuri, and acoustic guitar. Anyone who's ever experienced Sacred Earth perform live knows that it's more than just an ambient music concert - it is an exceptionally moving event. Tears flow, smiles spread and a profound sense of peace pervades the entire space. Which is why Sacred Earth's concerts are often sold out. People return again and again to be transported back to that place of tranquillity, to feel a connectedness with the deepest aspects of the self and all things through the expansive nature of the music.

 More profiles are added regularly, please check back later for a more complete list.

 

Come as a volunteer 


No Mind Festival – Volunteer 2017

Dates: 26 June – 10 July

Price: 2950 SEK

 

Click here to see ALL Camp dates and prices – VOLUNTEERING Summer 2017  If you combine two or more camps you will receive a discount on the volunteer fee.

Summer volunteering at Ängsbacka

As a festival volunteer you come to participate in our festivals and in exchange, you offer your time and energy to serve the festival in one of our working groups.

As an exchange for your contribution, you receive our festival ticket at a discounted price; three beautiful, vegetarian meals a day and a bed in one of the dormitories or tents on the festival campsite.

Please note that the camps have limited spots and might get full.

Applications

Application for Summer Camps 2017 are now open.

 

Join our Facebook group

Welcome to join the volunteer group on Facebook: Volunteer @ Ängsbacka.

Here Ängsbacka publish info etc, as well as volunteers share good memories, nostalgic pictures and offers/requests about co-traveling etc.

 

Warmly welcome to Ängsbacka as a volunteer this summer!

Praktisk information


No Mind festivalen 2017

 

Ankomst & Avresa

Ankomst – lördag 1 juli

 • Cafe öppnar omkring kl. 15.00
 • Incheckning sker kl. 15.00-19.30
 • Första workshops startar omkring kl. 16.30
 • Middag serveras 18.00-19.00
 • Invigningsceremoni startar kl. 19.30

Avresa – lördag 8 juli

 • Avslutningsceremonin slutar ca kl. 14.00. Därefter serveras lunch.
 • Caféet är öppet till omkring kl 16.00

 

Välkomstbrev

Ett välkomstbrev med mer detaljerad information om just den här festivalen kommer att skickas ut till alla festivaldeltagare. Nedan hittar du allmän information som gäller för alla våra sommarfestivaler.

Internationellt kurs- och festivalcenter

Ängsbacka är ett internationellt kurs- och festivalcenter med workshopledare, deltagare och volontärer från hela världen. Huvudspråket på festivalerna är därför oftast engelska men vissa workshops kan hållas på till exempel svenska eller norska.

Boende

 • I festivalbiljetten ingår tältplats på Ängbackas sköna gröna campingäng som ligger i direkt anslutning till festivalområdet. Ta med eget tält och tänk på att ta med utrustning för den varma så väl som den kalla och regniga sommardagen.
 • Du kan även uppgradera ditt boende till dubbelrum, 4-6 bäddsrum eller sovsal. För aktuell tillgänglighet se fliken”Pris och bokning”.
 • Vi placerar män och kvinnor för sig så länge du inte bokat ett helt rum. Ta gärna med öronproppar om du är ljudkänslig – det kan av och till vara hög ljudvolym på festivalområdet. För alla rum gäller delad toalett och dusch i korridoren. Vissa 4-6-bäddsrum har toalett och dusch en bit bort i samma hus.
 • Tag med lakan, påslakan & örngott. Medtag även handduk och eventuellt extra handduk för bastu och bad.
 • Mot en avgift kan plats för egen medhavd husbil eller husvagn bokas, utan el. Vi rekommenderar dig att vara ute i god tid om du önskar en av dessa.
 • Det finns också möjlighet att hyra in sig privat i det närliggande samhället Molkom. De flesta boenden ligger på gångavstånd (1-1,5 km) från Ängsbacka. Mejla oss så skickar vi dig en lista med kontaktuppgifter till de som hyr ut rum, lägenheter, hus och husvagnar/husbilar.

Maten

I festivalbiljetten ingår frukost, lunch och middag. På Ängsbacka serveras vegetarisk kost som i möjligaste mån är ekologisk, närproducerad och lagad med kärlek. I samband med din bokning kan du beställa vegankost (bokas även vid laktosintolerans), glutenfri kost samt anmäla nötallergi. Av praktiska skäl kan vi inte tillmötesgå andra allergier eller dieter under festivaler.

Ängsbacka lunch

Café & Butik

 • Caféet är en mysig och skön plats för nya möten och djupa samtal över en kaffe latte eller milt örtte. Du kan köpa ekologiska bakverk, smarriga smörgåsar och nyttiga drinkar. Stämningen brukar bli hög under Open Stage där du kan ta chansen att sjunga en sång, läsa en dikt eller låta improvisationen flöda.
 • Ängsbackas Butik säljer hälsoprodukter och ekologisk kroppsvård, avslappnande musik, böcker, annorlunda kläder, ekologisk rökelse, unika smycken, yogamattor mm.

Övrigt

 • Kontantuttag. För uttag av kontanter finns en automat vid Konsumbutiken i Molkoms samhälle ca 1,5 km från Ängsbacka.
 • Promenadstigar. En bra idé kan vara att ta med grövre skor för promenader på stigarna kring Ängsbacka. Sköna innerskor/tofflor är också bra att ha.
 • Vattenflaska. Glöm inte en vattenflaska och kanske en “take away”-mugg för kaffe och te.
 • Bastubad Vi har en stor vedeldad bastu där du har möjlighet att slappna av i sällskap av nya och gamla vänner. Ta med  en extra handduk att sitta på.
 • Hundar På två av våra campingar går det bra att ha med hunden (kopplad), däremot kan hunden av olika skäl inte vistas på själva festivalområdet vare sig inom- eller utomhus.

Alkohol- och drogfritt

Vänligen observera att Ängsbacka är alkohol- och drogfritt. Vi serverar inte alkohol, och det är inte heller tillåtet att dricka alkohol eller vara berusad eller drogpåverkad på Ängsbacka.

Hitta hit

Du är lätt att ta sig till Ängsbacka med tåg och buss, eller med bil. Läs mer om hur du hittar hit.

Samåkning

Vi samarbetar med samåkningstjänsten GoMore. Ange “Molkom” som din destination.